Service en onderhoud

Ook na aanschaf van uw occasion staat er bij ons een team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Zij dragen zorg voor het onderhoud van uw auto. Om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft is het van essentieel belang dat hij regelmatig bij ons wordt onderhouden en dat onderdelen onderhevig aan slijtage tijdig worden vervangen. Of het nu gaat om jaarlijks onderhoud of om een snelle bandenwissel, bij ons is uw bezit steeds in de beste handen.
Wij zijn als autobedrijf all-round en kunnen dan ook iedere auto, ongeacht merk, onderhouden en repareren. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden die wij als compleet autobedrijf u bieden.

Airco

Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt in de winter dat de ruiten beslaan. Het is dus van belang om uw airco optimaal werkend te houden. Regelmatige controle is daarom noodzakelijk, en het voorkomt onnodige schade aan uw auto. Wilt u weten wat de huidige staat is van uw airco? Kom dan even bij ons langs voor een aircocheck, en u weet het direct.

A.P.K.

Uw auto moet in een goede staat blijven en daarom moet u jaarlijks voor de A.P.K. Deze Algemene Periodieke Keuring is nodig om de verkeersveiligheid te bevorderen. Ook uw eigen veiligheid komt dit ten goede. U kunt uw auto bij ons A.P.K. laten keuren. Wij kunnen uw auto ook een onderhoudsbeurt geven bij de A.P.K. waardoor u zeker bent dat u er weer een jaar tegenaan kunt.

Banden en Uitlaatservice

Wij leveren uitsluitend nieuwe banden van bekende merken. Omdat wij veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan, verkopen wij géén tweedehands of overjarige banden. Een probleem met uw uitlaat komt altijd ongelegen. De uitlaatsystemen die wij leveren zijn gemaakt volgens de merkspecificaties van de autofabrikanten. Zo bent u verzekerd van het perfecte systeem voor uw auto. Alle uitlaten en banden worden natuurlijk vakkundig door onze medewerkers gemonteerd.

Compleet Schadeherstel

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Gelukkig staan wij voor u klaar om u de zorg voor uw auto uit handen te nemen. Wij hebben alles in huis om tot een goede en complete vorm van schadeherstel en reparatie te komen. Wij zijn uitgegroeid tot een erkend schadebedrijf waar wij voor alle verzekeringsmaatschappijen werk voor uitvoeren. Dit betekent voor u gegarandeerde kwaliteit, vakmanschap en service. Met ons vakkundig schadeteam zijn wij in staat alle mogelijke autoschades in onze eigen werkplaats te herstellen. Lees hier meer!

Lease-auto’s

In de huidige economische omstandigheden is het voor veel bedrijven en particulieren niet haalbaar om een nieuwe auto aan te schaffen. Leasen is dan de oplossing. Voor bedrijven en particulieren hebben wij voor u de geschikte lease auto. Wij kunnen u ieder merk leveren. Bovendien zorgen wij voor de administratie, het onderhoud en eventueel schadeherstel. Voor bedrijven kunnen wij uw complete wagenpark verzorgen.

Ruitreparatie

Als u een sterretje in uw voorruit heeft dan kunt u dit door ons vakkundig laten repareren. In de meeste gevallen is dit zelfs gratis afhankelijk van het soort autoverzekering. Een sterretje kan doorscheuren en zo een flinke barst worden. Dat is niet goed voor het zicht en bovendien gevaarlijk bij een ongeluk. Het is dan ook belangrijk om beschadigingen in de voorruit snel te laten repareren. Wij zorgen ook voor de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. En mocht u niet verzekerd zijn voor ruitschade, dan kunt u bij ons rekenen op zeer scherpe tarieven.

Vervangend Vervoer

Schade is altijd vervelend. En je auto een aantal dagen kwijt zijn voor reparatie of onderhoud des te meer. Wij bieden u vervangend vervoer tijdens de reparatie of onderhoud van uw auto.